Healing och Änglar – Vivi samtalar med Britt-Marie Jemth

Reiki master, Resanterapeut av Brandon Bays – The Journey, Quantum touch-healing och  healing massör. I detta premiäravsnitt samtalar jag med britt-Marie Jemth om healing och om att ha änglar som hjälpare.

Du kan prenumerera högst upp till höger på hemsidan om du vill få alla nya avsnitt skickade direkt till dig.

 

Britt-Maries Hemsida

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *