Andevärlden, mediumskap och andlighet – Vivi samtalar med Elinor Hedlund

Mediumskap, medialitet, andlighet och andevärlden.

I detta avsnitt så samtalar jag med mediumet Elinor Hedlund som har varit aktiv i branschen i många år om andevärlden, mediumskap, andlighet och medialitet. Vi har också fått lite frågor med oss från några lyssnare som vi ska svara på.Vi har också fått lite frågor med oss från några lyssnare som vi ska svara på.

Du kan prenumerera högst upp till höger på hemsidan om du vill få alla nya avsnitt skickade direkt till dig.

 

Vi talar utifrån vår erfarenhet och kunskap, var och en får känna in vad de tycker eller känner och hitta sin sanning.

Elinors hemsida —>magiilivet.dinstudio.se

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

8 Comments

  1. Hej Vivi
    Det är underbart att lyssna på dina intervjuer. Jag känner sån gemenskap bara genom att lyssna. Jag önskar jag kunde möta likasinnade i verkliga livet också, men det kommer när det kommer. Så länge lyssnar jag på dig och dina gäster!
    Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *