Attraktionslagen – Skapa det du önskar i ditt liv i enlighet med den universella lagen. Vivi i samtal med Helena-Magdalena Ivekrans

Tips, råd, arbetssätt, tankesätt och om hur vi ska förhålla oss till möjligheten att faktiskt skapa det liv vi önskar.

Vivi samtalar med  författaren & attraktions-mentorn Helena-Magdalena Ivekrans som arbetat med attraktionslagen i nästan hela sitt liv. Hon berättar här om hur DU kan lyckas med att attrahera det du önskar, och om hur hon själv har lyckats skapa sitt liv.

Du kan prenumerera högst upp till höger på hemsidan om du vill få alla nya avsnitt skickade direkt till dig.

 

Kontakt Helena-Magdalena Ivekrans – HEMSIDA

Helena-Magdalenas böcker – Lev din dröm och Lev i din kraft.
En fin gåva som jag har med mig på semestern, tack Helena-Magdalena!

Beställ böckerna här!

 

Helena-Magdalenas böcker

 

 

FullSizeRender

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

13 Comments

  1. Har lyssnat två gånger ,samtidigt som jag gått i naturen med min lilla son liggandes i vagnen. En härlig stund som gett mig så mycket på den inre resan jag börjat ta. (En väg jag alltid sett och känt men nog inte riktigt vågat följa förrän nu)Tusen tack,ni båda är fantastiska att lyssna på! Underbar pod överhuvudtaget ! ❤️

  2. Tack🙏
    Underbart att lyssna på 👍🏼
    Nu ska jag verkligen försöka leva som ni lär ❤️🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *