Lär dig Meditera – Andningsmeditation + introduktion

Andningsmeditation + introduktion som tar med dig på en härlig upplevelse för inre harmoni.

Jag börjar med att berätta vad vi ska göra och åstadkomma, därefter så blir det en avslappningsövning på ca 5 min och en andningsmeditation på ca 10 min. I bakgrunden spelas avslappnande meditationsmusik.

Jag kommer framöver lägga upp flera meditationer och även kanaliseringar för den som vill utveckla sin andlighet.

Är du nyfiken på Åsa Elvegård-Stark som jag fått denna meditation av så gå gärna in på hennes Hemsida

Du kan prenumerera högst upp till höger på hemsidan om du vill få alla nya avsnitt skickade direkt till dig.

Namaste Vivi

 

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

6 Comments

  1. HEJ VIVI!
    Tack för en jättefin meditation! Är nybörjare men vid fjärde gången, DÅ, kunde jag verkligen slappna av. Sen tänkte jag att det hade ju varit bra att kanske ha någon meditation till och växla mellan. Men nej, din röst är som gjord för att guida meditationer!! Hade varit så tacksamt om du kunde lägga ut fler!
    Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *