Drömtolkning – Tips, råd, symboler, tekniker och info. Vivi talar med drömterapeuten Agneta Oreheim

Tips, råd, symboler, tekniker och information. Jag samtalar i detta avsnitt med drömterapeuten Agneta Oreheim som använder drömmar vid  personlig utveckling och växt.

Drömmar är vår gratiscoach som berättar för oss vad som pågår i det undermedvetna, de speglar vår aktuella livssituation, vilka vi är och ger oss nycklar till att förstå vad vi behöver veta så att vi kan vara vår egen terapeut.

Hon berättar här om fyra olika typer av medvetande, vår skugg- och solsida,  de olika dimensionerna och världarna, shamansk drömtolkning, klardrömmar och hur vi själva kan ta kontroll och styra våra drömmar.

Vi pratar även om hur vi kan möta andra levande eller bortgångna själar när vi sover.

Mer om Agneta Oreheim:

Hemsida  Blogg  Drömskola

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

9 Comments

  1. När man inte kommer ihåg vad man drömt om ,, ibland jan det för mig gå länge mellan drömmarna . Visst är det så att alla drömmer varje natt ?? Hur gör jag för att få sk komma gång mig själv till att drömma ? Kan det vara så att jag har svårt att komma ner i varv på kvällen och ligger i timmar innan jag kan sova , lever med starkt utmattad i min livssituation med mycket stress och ångest ,, kan detta göra att jag inte kommer ihåg ?

  2. Jag minns ställen mina drömmar,, kan gå långt mellan gångerna .Jag lever under en hög stress och mycket hög ångest pga min jobbiga livssituation , kan det vara därför jag inte kommer i håg mina drömmar ,, sover dåligt också , jan ligga i timmar innan jag kan sova. Hur gör jag för att sk komma igång att drömma ??

    • Jag arbetar inte med drömmar utan du får kontakta Agneta Oreheim. kram vivi

  3. Har också drömt att jag dött flera gånger och känslan var underbar. Jag kände mig så lugn och varm. Tror också att jag fick reda på hur det kändes att gå över till andra sidan. Magisk känsla <3

  4. Hej Vivi,
    Hur kan jag rensa energi hemma, min dotter känner närvaro ofta i rummet. Jag skulle vilja lära mig mera. Kram Jasmina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *