Astrologi som verktyg – Förstå det komplexa systemet. I samtal med Agneta Oreheim

Vad är ett horoskop och hur fungerar det? I detta avsnitt samtalar jag med astrologen Agneta Oreheim om horoskopets komplexitet och om hur vi kan använda oss av det som en personanalys. Vi pratar även om att det inte endast finns 12 olika människotyper utan att vi alla är så mycket mer än vårt soltecken.

Hemsida  Blogg  Drömskola

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

6 Comments

  1. Åh, vad roligt att höra på den här podden Vivi. Ni är så duktiga. Jag sitter här i soffan och myser när jag lyssnar på er. Det är roligt få höra/lära känna dig också Agneta Oreheim.
    Glada påskhälsningar från Margareta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *