Medium-Pehr Trollsveden. I samtal om hans mediala väg, mediumskapet, tidigare liv, tvillingsjälar mm

Tidigare liv, själsfränder, seanser, medialitet, pendel mm.

I samtal med min vän Pehr Trollsveden som jag lärde känna när vi tillsammans spelade in tv-programmet “Livet på andra sidan”. Här berättar han om sin väg som medium och hur han upptäckte sin gåva. Vi pratar också om Tidigare liv, själsfränder, seanser, medialitet, pendel mm.

Pehrs Hemsida

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

5 Comments

  1. Hej Klockan är 03.30 Hade svårt att sova, men nu har jag lyssnat på Pehr och dej,det är som meditation, så nu ska jag sova. ( Jag har gått kurs hos Pehr) KRAM Raija

  2. Var på seans med Pehr för några månader sedan, bara kände att jag var tvungen att gå så jag gick själv och visst fick jag meddelande av min lilla pappa ❤️ Fick ett fantastiskt meddelande angående mitt kommande kärleksliv ❤️ Hoppas det blir så ❤️ Ni är så duktiga tack för att ni delar med er av er kunskap ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *