Demoner & onda andar. Finns det? Som medium berättar jag och Elinor Hedlund om vår syn på det hela.

Onda andar & Demoner, vad är det egentligen och bör vi vara rädda eller försiktiga med vår mediala utveckling? Jag och Elinor Hedlund berättar om vår tro och erfarenhet utifrån vårt arbete som medium.

Vi talar ur vår erfarenhet och sanning. Det behöver därför inte nödvändigtvis vara andras övertygelse utan var och en får finna sin sanning i sitt sökande.

Namaste Vivi

Elinors Hemsida

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

7 Comments

 1. Min åsikt är att djävulen inte finnes. Men ondska finnes och den kommer från människan. Vi har alla tvo sidor en ond och en god. Jag menar att den onda sidan växer sig starkare under dåliga förhållanden i uppväxten. Att det finnes många universe för ulika personligherer är jag med på. Det är kyrkan som lade djävulen och som står bakom all rädsla som människorna har för andar. Vi dör alla en dag och blir andar. Jag personligen ville inte önska o vara nede på jorden etter min död så tråkigt som det är här. Varför tror ni att andra önskar det. ?

  • Eftersom du är här så har du önskat det 🙂 Det handlar om lärdomar och läxor vi ska göra. Kram vivi

 2. haha om det fanns onda andar så hade de nog sprängt planeten. Jag började asgarva!! så rolig

 3. Hej Vivi! Du inspirerar mig mycket och jag tycker du sprider en härlig energi. Men avsnitten med Elinor Hedlund ger en helt annan känsla. Jag vill inte ge någon negativ kritik för jag tycker du gör ett grymt jobb, men ska försöka förklara vad jag menar. Jag tycker ni triggar varandra att sätta er själva på högre hästar och “smutskastar” andras metoder och val. Det blir inte alls inspirerande varken för kropp eller själ. Kanske ni kunde fokusera på det NI gör, det NI är duktiga på och vill förmedla utan att nämna vad andra gör för fel eller andras val av vägar.
  Missförstå mig inte. Det är härligt med en podd inom detta ämne. Min favoritgäst har hittills varit Pehr Trollsveden som sprider stor glädje. Det gör du också. Stor kram till dig

  • Hej!
   Vi pratar ut vårt perspektiv och vi säger inte att det nödvändigtvis är rätt. man får ta till sig det som känns rätt för var och en. Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *