Lär dig kanalisera – möt din andliga Guide. Guidad kanalisering till högre frekvenser.

Möt din andliga Guide – Lär dig kanalisera.

För att göra denna kanalisering så rekommenderar jag att du först lyssnar på avsnittet; Andliga Guider – vilka är de?
Det avsnittet utkom den 20/4 2016 och ligger under kategorin “Kanalisering” på min hemsida.

Jag kommer framöver att lägga in fler guidade kanaliseringar och meditationer.

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

45 Comments

 1. Tack så mycket för en mycket fin stund <3 Blev så glad då jag såg att du lagt ut det här avsnittet 🙂 kram och hjärtligt tack för att du delar med dig <3

 2. Tack för en fin stund 💖. Du har en fantastisk skön röst att lyssna till.

 3. Jag fick rysningar i hela kroppen, då jag kom till regnbågsbron! Tack för denna fantastiska kanalisering. <3

 4. Hej fina Vivvi, vill tacka dig för allt du delar med dig på din underbara podd. Skriver detta för att jag också vill dela med mig av vad jag upplevt och för att säga att allt du beskriver i denna kanalisering är precis så jag upplevt då jag bara var ett barn en sju åtta år var jag då jag kanalisera. Detta har jag fått till mig den senaste tiden då ja en kväll tittade på det okända då ett nytt medium pratade om att hon läste en bok som fanns i hemmet om kanalisering, så hon provade det och kunde helt enkelt det. Det var då hon upptäckte hennes mediala sida. Hursomhelst så tänkte jag då men va är kanalisering för nåt, tog då och googlade och hamnade då på din sida och läste där om kanalisering och då slog det mig ja kom ihåg så starkt att allt som stod där var helt sant! Ja hade gått barfota i gräset , gått över regnbågsbron sett dom färg glada fiskarna i vattnet allt vad du beskrivit kom över mig som en våg. För mig hände detta till mig då jag som vanligt en tidig morgon kom till min dag mamma, gick upp på övervåningen där lekrummet fanns la mig ner på madrassen som fanns på golvet, eftersom jag alltid var tidigast hos min dagmamma då min mor jobba på sjukhuset och började sju så var jag nog redan en kvart över sex hos min dagmamman då min mor fick cykla till andra sidan stan för att komma till sitt arbete. Så kan ni nog förstå att man som barn var jättetrött. Kommer ihåg nu jätte starkt att jag träffade en guide och att det precis som du beskrev satt flera guider
  I en ring och bad / mediterade. Men det var inte min guide för min guide var inte “inne” just då men den här guiden som jag mötte var otroligt kärleksfull och varmhjärtad. Kom även ihåg att dom alla guider som fanns där i templet var mycket brydd att det kom ett barn. Ovanligt det skulle dom liksom vetat om redan innan ☺ Varför jag nu minns detta så starkt är att när jag kom tillbaka till medvetande så kände jag mig alldeles varm å trygg och enormt älskad. Å då tänkte jag att det här ska jag komma ihåg, som barn hade glömt det men det har kommit tillbaka så starkt! Tack du fina Vivvi 💗

 5. Hej, och tack för inlägget ❤️
  Jag har en fråga, förlag blir så konfunderad över vem min guide (en av dem) är. Det är en långhårig man, iförd kåpa, typ munkkåpa. Men han är så lik min egen son till utseende, dessutom får jag bokstäverna Se?
  Min son heter Sebastian, men han lever tack och lov, och jag förstår inte?
  Kan du hjälpa mig, eller vet du någon som kan?

  • Tänk inte så mycket och sluta värdera. Förstår du inte nu så ha lite tålamod, det kommer. Nej det är inte din Guide, det kan vara så att det finns en föräldraroll eller känsla av förälder/barn och när du känner igen känslan så blir ditt barn en känslomässig representant för dig och du får upp den bilden. Troligtvis berättar det ngt oom dig och din Guide. Kanske har du döpt ditt barn efter din Guide? Googla gärna på namnets betydelse. Kram vivi

 6. Tack Vivi för den här underbara meditationen. Fick en upplevelse med min andliga guide från Ina folkets tid. Jag vet hans namn och att han är med mig…Tack än en gång! Kram på dig 💞 💞 💞

 7. Tack Vivi, detta var en skön stund och det var mycket fint. Tyvärr kom inte slutet med när du skullehämta tillbaka mig men jag gick samma väg tillbaka, stängde mina chackran, tackade för mig och började vakna upp. Hoppas jag gjorde hyffsat rätt.
  Kram Anna-Maria

 8. Tack så jätte mycket! Känns som all tyngd från/i bröstet är borta! Märkte att när man hade en stund ensam med sin guide så försvann jag bort och minns inte riktigt vad jag tänkt eller sett, men jag sov inte!! är det normalt?? Blev lite rädd när jag helt plötsligt kom tillbaka! Såg även en man på bron i början är det något som spelar någon roll i allt detta eller de kan vara något jag bara fantiserade in? Tack ännu en gång! Kommer göra detta fler gånger! <3

  • Ibland kan man försvinna bort, helt normalt. Troligtvis spelar personen roll eftersom du såg den. Kram vivi

 9. Jag försökte kanalisera men kände mig mest avslappnad och lugn, lite pirrningar i fötterna. Min hund kom och la sig på min mage när jag öppna mina schakran för ljus. Men sedan när det var dags för att försöka se/visualisera var jag tvungen att avbryta vid templet, frustrerande. Skapar bilder i hjärnan av tidigare platser jag varit på men när jag blundar är det som ett mörkt flimmer. Mina drömmar är mer tydliga, som bilder/upplevelser! Där har jag mött budskap och andligt. Är det möjligt att avsluta mitt i, men jag fick med mig en god energi förhoppningsvis. Blir otålig men vill kunna meditera! Kommer en podd med meditation.

  • Hej! Ibland kan det behövas träning och tålamod. Ge inte upp. Det finns ett avsnitt med en meditation. kram vivi

 10. Det var 2 andra gången jag gjorde kanalisering med din beskrivning
  Tycket allt kändes bra det är alltid till det stället som man skall ta sig till då
  det kristall slott

 11. Jag blir osäker. I templet möttes jag av en indier. Såg bitar, mörkhårig, röd prick i pannan, beiga byxor och lång tröja. Såg inte hela ansiktet. Tror att han heter Akinam eller liknande. Känner du igen han?

  • Senare såg jag ett ansikte som var blått och svarta konturer. Undrar även om jag är en ängel allt stämmer överens med den personlighet som jag läst “tecken att vara en ängel” Mina skuldror är täckt med leverfläckar, där vingarna ska fästas. År 1990-1993 så hade jag det kämpigt. I mina drömmar så hade jag en hjälpare vi använde telepati. År 1992 så blev jag gravid, var ensam att ta hand om henne, hade kvar min hjälpare, han gav mig styrka. Ungefär när hon var 1 år. Så hade min hjälpare gjort sitt och var klar att gå vidare, jag tog farväl och grät. Jag har under graviditeten haft märkliga drömmar. Om Gud och han sa i den drömmen att jag ska få en flicka och att hon ska heta Elin. Trodde att jag hade en pojke. Men det blev en flicka. Tillbaka till hjälparen. Har på senare tid, tänkt att han är en Ärkeängel ( Likheten). Efter att hjälparen for vidare så fick jag en ny det var inte alls bra. Han hade en lapp för ögat och kunde inte vara still. Blev stressad. Sa vänligt med bestämt genom telepati att jag vill ha nån annan. Har inte fått nån ny. När min dotter och jag låg och vilade. Så såg vi en sekvens vid fönstret. Det var en kvinna i fin kläder och hatt kanske 50-talet. Gammel rosa och vit spets. Hon satt i en vagn med stora vagnshjul. Såg inte hästarna. Vad var det? Det finns så många frågor. Tack för din tid. Marietta.

   • Tyvärr så är det svårt att svara så här. Lita till din känsla.Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

  • Nej, han är nog personlig. Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

 12. Hej Vivi!
  Tack för en fin stund, jag tycker mycket om din podcast.
  Jag följde din guidade kanalisering och la märke till att det under meditationen blev väldigt varmt i rummet och runt omkring mig. Min sambo satt en bit ifrån med hörlurar på sig men reagerade starkt på just värmen, en väldigt häftig känsla. Hur kommer det sig?
  Kram

  • Man kan helt enkelt få olika upplevelser och sensationer så man förstår att man har kontakt. Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

 13. Hej Vivi <3

  Tack för denna underbara stund. Jag blev varm hela jag. Fick bokstäverna B och O. Kanske han heter Bo. Var väldigt vacker man med lite skägg
  Kramar <3

  • Underbart! Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

 14. Hej Vivi, jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärta för den här fantastiska kanaliseringsmeditationen. Jag hade inga särskilda förväntningar, så när en man reste sig ur ringen och gick fram till mig var det helt överväldigande. Jag såg tydligt hur han såg ut, fick veta hans namn och han förmedlade även att han hade väntat på mig. Vi höll varandras händer och flög sedan runt tillsammans i den stora salen. Framförallt kände jag en enorm kärlek. Tack 🙂

  • Tack! Kul att höra. Kommer fler avsnitt under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

 15. Tack Vivi för din fina bok du skrivit. Har precis börjat min mediala resa och hoppas få uppleva något av detta du beskriver.

 16. Hej!
  Tack för den här fina hjälpen till kanalisering, de va helt fantastiskt.
  Jag mötte en man som jag ställde massa frågor till, men jag tänkte frågorna och dom kom tillbaka som tankar bara, vi bägge bara pratade på jätteenkelt. Men i frågor där jag inte ens kan tänka mig svaren så fick jag inga av honom heller. Kan det helt enkelt varit jag som fantiserat alltihopa? Det gör mig ingenting alls i så fall, för man har ju ändå haft en härlig stund. Men det känns nästan lite så eftersom inga konstiga svar kom.
  När vi pratade om min skyddsande kom hon och visade sig och gled sen iväg igen, det var jättefint. Hon ville tydligen bara hälsa kort🙂

  Hur som helst, jag hade en fråga egentligen.
  Vad är skillnaden mellan meditation och kanalisering?

  Mvh/tacksam läsare/lyssnare.

  • Härligt! Man kallar det kanalisering när man öppnar upp en länk till högre vägledare. Kram vivi

 17. Hej fina Vivi. Vill först tacka för att du delar med dig av din kunskap. Sen har jag tagit till mig det du sagt om hur man ska göra före och att man inte ska analysera.. Döm av förvåning så är jag just en människa som inte kan klara mig utan att analysera… Du sa att om man inte vet varför man får ett namn till sig så kan man googla. Så det gjorde jag… Innan vi ens började kanaloseronfen fixj jag namnet nemesis till mig… När du förklarar hur man går till väga.

  Under kanaloseronfen ställer sig en, jag vet ej könet, upp i full “plåtmundering” med ett långt svärd… Säger att den heter nemesis… Sen dyker namnet alfa upp också.
  . Jag googlar efteråt… Det var en grekisk gudinna som stod för vedergällning och säga ofta med ett långt svärd. Då kom analytikern i mig fram. Varför nemesis? Det kändes lite överrumplande.

  Vad tror du? Nybörjare på de här.. Har hört att jag kan så mkt och jag ser bilder ofta men tränger bort dem.
  Dags att öppna mig nu efter 33 år och du ger mig lust efter att jag blivit rädd så oändligt många ggr.

  P. S jag älskade livet på andra sidan!

  Namaste

  Tack än en gång.

  • Hej! Tack, kul att du gillade serien. Det är på rak arm svårt för mig att säga. Det brukar finnas ngn anknytning till ens liv eller andliga utveckling. Detta står också så fråga dig hur detta passar in på dig och ditt liv?
   Nemesis (grekiska Νέμεσις) är i grekisk mytologi vedergällningens, företrädesvis den straffande vedergällningens eller hämndens gudinna. Hon framställdes som en sträng, allvarlig jungfru, ofta bevingad, med sänkt, självprövande blick. Hennes attribut var väsentligen svärd och gissel.

   I sin egentliga betydelse av hämndgudinna straffade hon särskilt människorna för övermod, hybris, gentemot gudarna. Nemesis var enligt Hesiodos dotter till Okeanos, världshavet och Nyx, natten och anses ofta vara besläktad med moirerna, ödets gudinnor.

   Hennes främsta tempel fanns i Rhamnous norr om Marathon som uppfördes i mitten av femte århundradet f. Kr. troligen till hennes ära som den gudinna som straffade persernas övermod.

 18. Hej! Jag har nyligen hittat din pod. Fantastisk! Ny inom området men söker meditering och fördjupelse. Fastnat för avsnittet om kanalisering av guiden och har försökt fullfölja det flertalet gånger men stöter på ett underligt problem.

  Jag har små barn (6 år och 2 år) de sover i egna rum. 2 åringen sover alltid hela nätter, MEN varje gång jag beslutar att lyssna till avsnittet, när barnen somnat gott och jag har tid, så händer nåt underligt. Varje, varje, verkligen varje gång jag kommit en bit in i avsnittet (kl brukar vara kring 23-00 tiden då) så vaknar min 2 åring och skriker i panik och skriker efter mig och jag får ta över honom och avbryta . Vad är det egentligen som händer? Slumpen? Varför händer detta bara när jag är i djuup avslappning? Gör jag något fel som påverkar honom?

  Gjorde ett test förra veckan, sa till min man att jag nu ska lyssna avsnittet igen, så ska han få se att pojken kommer vakna. Mycket riktigt, han vakna, skrek i panik, vi tog över han och han kommer inte till ro på ett bra tag.. Så märkligt, har du nån tanke om det eller överanslyserar jag?

  • Hej! Jag skulle säga att du överanalyserar. Det finns inget skrämmande i att meditera eller att det skulle påverka honom. Möjligtvis kan det ligga upplevelser i eran relation från tidigare liv där han har förlorat dig i tillstånd där du varit frånvarande. Barn är känsliga och närmare både andevärlden och sin själs vetskap än oss. Visa honom bara att du finns där, berätta att du inte kommer att överge honom när han blir ledsen. Lycka till!
   Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *