Lär dig kanalisera – möt din andliga Guide. Guidad kanalisering till högre frekvenser.

Möt din andliga Guide – Lär dig kanalisera.

För att göra denna kanalisering så rekommenderar jag att du först lyssnar på avsnittet; Andliga Guider – vilka är de?
Det avsnittet utkom den 20/4 2016 och ligger under kategorin ”Kanalisering” på min hemsida.

Jag kommer framöver att lägga in fler guidade kanaliseringar och meditationer.

Namaste Vivi

Dela gärna...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

23 Comments

 1. Tack så mycket för en mycket fin stund <3 Blev så glad då jag såg att du lagt ut det här avsnittet :) kram och hjärtligt tack för att du delar med dig <3

 2. Tack för en fin stund 💖. Du har en fantastisk skön röst att lyssna till.

 3. Jag fick rysningar i hela kroppen, då jag kom till regnbågsbron! Tack för denna fantastiska kanalisering. <3

 4. Hej fina Vivvi, vill tacka dig för allt du delar med dig på din underbara podd. Skriver detta för att jag också vill dela med mig av vad jag upplevt och för att säga att allt du beskriver i denna kanalisering är precis så jag upplevt då jag bara var ett barn en sju åtta år var jag då jag kanalisera. Detta har jag fått till mig den senaste tiden då ja en kväll tittade på det okända då ett nytt medium pratade om att hon läste en bok som fanns i hemmet om kanalisering, så hon provade det och kunde helt enkelt det. Det var då hon upptäckte hennes mediala sida. Hursomhelst så tänkte jag då men va är kanalisering för nåt, tog då och googlade och hamnade då på din sida och läste där om kanalisering och då slog det mig ja kom ihåg så starkt att allt som stod där var helt sant! Ja hade gått barfota i gräset , gått över regnbågsbron sett dom färg glada fiskarna i vattnet allt vad du beskrivit kom över mig som en våg. För mig hände detta till mig då jag som vanligt en tidig morgon kom till min dag mamma, gick upp på övervåningen där lekrummet fanns la mig ner på madrassen som fanns på golvet, eftersom jag alltid var tidigast hos min dagmamma då min mor jobba på sjukhuset och började sju så var jag nog redan en kvart över sex hos min dagmamman då min mor fick cykla till andra sidan stan för att komma till sitt arbete. Så kan ni nog förstå att man som barn var jättetrött. Kommer ihåg nu jätte starkt att jag träffade en guide och att det precis som du beskrev satt flera guider
  I en ring och bad / mediterade. Men det var inte min guide för min guide var inte ”inne” just då men den här guiden som jag mötte var otroligt kärleksfull och varmhjärtad. Kom även ihåg att dom alla guider som fanns där i templet var mycket brydd att det kom ett barn. Ovanligt det skulle dom liksom vetat om redan innan ☺ Varför jag nu minns detta så starkt är att när jag kom tillbaka till medvetande så kände jag mig alldeles varm å trygg och enormt älskad. Å då tänkte jag att det här ska jag komma ihåg, som barn hade glömt det men det har kommit tillbaka så starkt! Tack du fina Vivvi 💗

 5. Hej, och tack för inlägget ❤️
  Jag har en fråga, förlag blir så konfunderad över vem min guide (en av dem) är. Det är en långhårig man, iförd kåpa, typ munkkåpa. Men han är så lik min egen son till utseende, dessutom får jag bokstäverna Se?
  Min son heter Sebastian, men han lever tack och lov, och jag förstår inte?
  Kan du hjälpa mig, eller vet du någon som kan?

  • Tänk inte så mycket och sluta värdera. Förstår du inte nu så ha lite tålamod, det kommer. Nej det är inte din Guide, det kan vara så att det finns en föräldraroll eller känsla av förälder/barn och när du känner igen känslan så blir ditt barn en känslomässig representant för dig och du får upp den bilden. Troligtvis berättar det ngt oom dig och din Guide. Kanske har du döpt ditt barn efter din Guide? Googla gärna på namnets betydelse. Kram vivi

 6. Tack Vivi för den här underbara meditationen. Fick en upplevelse med min andliga guide från Ina folkets tid. Jag vet hans namn och att han är med mig…Tack än en gång! Kram på dig 💞 💞 💞

 7. Tack Vivi, detta var en skön stund och det var mycket fint. Tyvärr kom inte slutet med när du skullehämta tillbaka mig men jag gick samma väg tillbaka, stängde mina chackran, tackade för mig och började vakna upp. Hoppas jag gjorde hyffsat rätt.
  Kram Anna-Maria

 8. Tack så jätte mycket! Känns som all tyngd från/i bröstet är borta! Märkte att när man hade en stund ensam med sin guide så försvann jag bort och minns inte riktigt vad jag tänkt eller sett, men jag sov inte!! är det normalt?? Blev lite rädd när jag helt plötsligt kom tillbaka! Såg även en man på bron i början är det något som spelar någon roll i allt detta eller de kan vara något jag bara fantiserade in? Tack ännu en gång! Kommer göra detta fler gånger! <3

  • Ibland kan man försvinna bort, helt normalt. Troligtvis spelar personen roll eftersom du såg den. Kram vivi

 9. Jag försökte kanalisera men kände mig mest avslappnad och lugn, lite pirrningar i fötterna. Min hund kom och la sig på min mage när jag öppna mina schakran för ljus. Men sedan när det var dags för att försöka se/visualisera var jag tvungen att avbryta vid templet, frustrerande. Skapar bilder i hjärnan av tidigare platser jag varit på men när jag blundar är det som ett mörkt flimmer. Mina drömmar är mer tydliga, som bilder/upplevelser! Där har jag mött budskap och andligt. Är det möjligt att avsluta mitt i, men jag fick med mig en god energi förhoppningsvis. Blir otålig men vill kunna meditera! Kommer en podd med meditation.

  • Hej! Ibland kan det behövas träning och tålamod. Ge inte upp. Det finns ett avsnitt med en meditation. kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *