Medium 2 – I samtal med Elinor Hedlund om mediumskap, Cold reading, trans, psykometri, skillnaden mellan “riktiga” meddelanden från de döda och intuitiva meddelanden mm

Mediumskap, trans, Cold reading, psykometri, skillnaden mellan “riktiga” meddelanden från de döda och intuitiva meddelanden mm. I samtal med mediet Elinor Hedlund.

Elinor Hedlunds Hemsida

Elinors blogg

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

7 Comments

 1. Hej. Har en fråga: jag har precis varit på en “medial vägledning med bekräftelse” och känner mig ganska snuvad på konfekten. Vad betyder en sådan vägledning egentligen? Hon sa sig inte jobba direkt med andar,men dyker de upp så visst förmedlar hon. Utan hon jobbar med sin guide och min guide ihop för att få information om mig. Ingen avliden dök upp för mig, eller för Mamma som gick tidigare. Ska det frågas gång på gång om saker som sagts stämmer? Jag var liksom tvungen att svara gång på gång och de gånger jag säger “nej det stämmer inte” ett par gånger blev hon arg. Vilket gjorde att jag kände mig påhoppad.
  Ska det vara såhär? Jag har hela sittningen inspelad, har varit trevligt om någon annan kunnig hade kunnat ge sin åsikt? Väldigt bra pod Tack

  • Hej!
   Rent generellt skulle jag vilja säga så här. Om du går på kanaliserad vägledning så brukar det vara Guider, om du går på en mediumkonsultation så ska du få meddelanden från bortgångna. Har du på något sätt blivit lovad kontakt med bortgångna så ska man inte kanalisera guider, viktigt att hålla isär de sakerna.

   Alla jobbar olika men enligt mig så ska man presentera det som kommer och inte söka bekräftelse hos klienten. Att hon blev arg känns oproffsigt. Trist att det inte kändes bra för dig, tycker du ska påpeka din känsla för henne.
   Kram vivi

 2. Lyssnade på podden, tyckte jättemycket om att lyssna på er, får en så positiv känsla!

  Tycker det är spännande med andlighet och såg dig i TV-programmet om andlighet Vivi, du verkar som en så härlig person! Och så duktig på mediumskap! 🙂

  Mvh Josefin

 3. Hej Vivi.
  Vill börja med att tala om att du har väldigt bra poddar och de poddar som du pratar själv på är väldigt bra.
  Det jag tycker är lite tråkigt är att när du intervjuar ngn så avbryter du väldigt ofta och pratar väldigt mycket och den du intervjuar får mindre tid att berätta om sitt synsätt och arbetssätt.
  Vill bara säga min syn på detta.
  Ha det gott
  Hälsningar Kate

  • Ok, tack. Jag är inget proffs utan det blir som det blir och man lär sig längst vägen. Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *