Ayurveda – Alternativ medicin med egen läkarutbildning som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus i Indien. I samtal med Jenny Berg Ayurvedisk Hälsovägledare.

Alternativ Medicin – Ayurveda, ett medicinskt system med egen läkarutbildning som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus.I samtal med Jenny Berg Ayurvedisk Hälsovägledare & Terapeut som jobbar holistiskt med hälsa .

Den bygger på balans, elementen och att förstå sin personlighetstyp för att leva rätt för bättre hälsa.

Ayurvedan ses som ett verktyg för oss hitta tillbaka till vår ursprungliga balans och lära oss påverka, förlänga och kontrollera våra liv. Vi kan då befria oss från ohälsa. Vårt själsliga mående har lika stor del i vår hälsa som livsstil, kost och motion.

Ayurveda ser hälsa som ett naturligt tillstånd som naturen hela tiden försöker uppnå.

Jennys Hemsida

Lyssna så här:

1. I datan – Klicka på länken för avsnittet.
2. Telen – Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
3. Sök på Vivi Lindes podd
4. Har du inte appen i din tele så sök den i app store och ladda ner.
5. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *