Siffrornas dolda Mystik – I samtal med numerologen Ingrid Berntsson. De dynamiska siffrorna kan berätta vilka vi är, vår livsväg, utmaningar som leder till växt, vårt syfte mm.

Numerologi – Siffrornas dolda Mysitik – I samtal med numerologen Ingrid Berntsson. De dynamiska siffrorna kan berätta vilka vi är, vår livsväg, utmaningar, själsliga skulder, vårt syfte mm

Ingrid berättar mycket intressant om numerologins grunder, mästartal, varför det fungerar och om sin egna erfarenhet och mycket mer.

Maila Ingrid – kunskapsnyckeln@telia.com

Vill du lyssna på min PODCAST i telen?

GÖR SÅ HÄR:
1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i app store och ladda ner.
4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

4 Comments

  1. Jag som tidigare inte varit särskilt intresserad av numerologi är nu väldigt nyfiken! Så spännande😃 Tack Vivi ock Ingrid 🙏

    • Vad kul. Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *