Kroppslig intuition – I samtal med fysioterpeuten Mia Nilsson, utbildad inom bla Kinesiolog, Zonterapi, Homeopati, Öronakupunktur, kinesisk medicin mm

Intuitiv diagnos och healande. I samtal med Mia Nilsson, fysioterpeut med alternativ inriktning som har arbetat med våra fysiska kroppar i över 20 år.

Bland hennes utbildningar återfinns bla Kinesiolog, Zonterapi, Homeopati, Öronakupunktur, kinesisk medicin, NLP Master Coach och olika Healing kurser.

Mia – Tarotguiderna

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *