Själavandring, karma, själsgrupper & reinkarnation – I samtal med Karin Jonsson, häxa som arbetar som medium, siare mm

Mediet, häxan & siaren Karin Jonsson och jag i samtal om själavandring, karma, själsgrupper &reinkarnation

Hemsida

Karin hos Tarotguiderna

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

2 Comments

  1. Tack … Dina Podcast är så givande o intressant “spännande” o lyssna på 💖🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *