Tolka & vägleda med siffrornas hjälp – I universum har all materia och energi sin matematiska formel. I samtal med Mia Nilsson om siffrornas betydelse och påverkan.

Siffrornas betydelse – Tolka & vägleda med siffrornas hjälp – Hela universum är byggt på att allt har sin matematiska formel. I samtal med Mia Nilsson om siffrornas betydelse och påverkan och om vilka svar de kan ge oss.

Mia – Tarotguiderna

Namasté Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

4 Comments

 1. Hej!
  Går det få en avläsning av Vivi via nätet eller på vilket sätt jobbar ni? 😊
  Kramar Elina

 2. Hej! Har lyssnat på ditt avsnitt i podcasten med Elinor Hedlund och blev helt tagen! Så häftigt! Vill gärna komma i kontakt med dig, men hittar ingen epost eller så. Vart finns du och hur kan man få hjälp av dig?

 3. Hej!
  Undrar om du har en mail? Skulle vilja få kontakt med dig- om du kan så klart!
  Frid! Annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *