Kanalisera budskap för ditt 2017. Hur blir ditt nästa år? Sia varje månad & året i helhet.

Hur blir ditt nästa år? Sia 2017 och få budskap för varje månad & året – Med denna kanalisering så kan du komma i kontakt med underströmmarna i ditt liv. Vad sker i det fördolda? Vad håller på att manifestera sig, och vad håller på att komma upp till ytan? Vart är du på väg? Och vad sker?

Vill du hellre lyssna i din tele?

1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i ”app store” eller ”play butik” och ladda ner.
4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

11 Comments

 1. Hej Vivi! Kommer det fler poddar? Jag hoppas verkligen du fortsätter, tycker så mycket om att lyssna på dem. Hade gärna hört dig berätta mer om guider, änglar m fl, vilka de är och även om våra själar (varför ska de lära sig något, föds det nya själar mm). Ja, mer om allt!
  Tack även för alla bra avsnitt du gjort 🙏

  • Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Tack för tipset. Kram vivi

 2. Hej,

  Jag försökte hitta information på din blogg om det går att boka en sittning hos dig. Men lyckades inte hitta någon så ställer frågan istället, kan man göra det?

  Hälsningar Madde

  • Tyvärr tar jag inga klienter just nu pga tidsbrist. Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

  • Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

 3. Hei . Kanaliserer du også budskap for fra nå og ett år frem, dvs også inn i 2018? Hva er prisen og hvordan gjør du det, hva trenger du for å kunne gjøre det?
  Nærmaste og hilsen fra Vivi

 4. Hej!
  Tack för en härlig podd.
  Jag blev jätteintresserad och nyfiken på att höra mer om naturväsen. Kommer du/ni ta upp det mer framöver?

  • Hej! Vad kul att du gillar den. Nu när du tar upp det så tänker jag ha med dem, tack för tipset. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *