Medium, medialitet & spiritualism. I samtal med Lottie Wahlin som tillsammans med Vendela Cederholm från “De okända” driver Akademin.

Spiritualism, mediumskap & medialitet – Lottie Wahlin driver tillsammans med Vendela Cederholm Akademin. Lottie berättar här om deras verksamhet, vision och om hur hon ser på mediumskap, hon ger även tips och råd för medial utveckling. Lottie berättar också om sin nya bok “Uppluckringen. Del 1 Plusettan”.

Spiritualismens 7 grundprinciper
1. Guds faderskap
2. Människans syskonskap
3. Gemenskapen med andevärlden och änglarna
4. Den mänskliga själens fortsatta existens
5. Personligt ansvar
6. Kompensation och vedergällning av allt gott och ont som gjorts på jorden
7. Evig utveckling öppen för varje mänsklig själ

Hemsidor – lottiewahlin.se och akademin.net

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

I

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *