10 mediala/andliga frågor & svar av mediet Vivi Linde

1. Hur fungerar det högre jaget?
2. Har alla en andlig guide?
3. Hur kommer man ur andliga/mediala blockeringar?
4. Vad betyder ängelns namn?
5. Är våra döda anhöriga våra skyddsänglar?
6. Hur funkar reinkarnation?
7. Hur jordar man sig och behåller man närvaron i nuet?
8. Hur en utveckling kan se ut?
9. Hur öppnar och stänger man mot andevärlden?
10. Hur förbereder du dig inför en privat sittning?

 

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

6 Comments

 1. Hej! Tack för ett intressant podavsnitt idag! Apropå att leva fler liv samtidigt (vilket var en ny tanke för mig!), så gick min pappa bort när jag var inne i månad två av min graviditet. Jag har tyckt att det har varit så märkligt tyst efter hans död, alltså att han inte på något sätt har visat sig eller gett något tecken. Det har gått 13 år. Kan det vara så att han direkt gick in i min sons liv? Kan ett foster vara “utan själ” i två månader tills någon själ tar plats? Jag kan tycka att jag känner min pappa i min sons gester mm. Varma hälsningar Lotta

  • Hej! Min erfarenhet är att de inte brukar gå tillbaka i samma liv, men visst finns undantag. Men jag tycker inte du ska förutsätta så pga att du inte märkt av honom för det skulle du kunna göra oavsett om han fötts om ellr inte. Kramar vivi

 2. Hej. Intressant podavsnitt. Du talar om att man kan leva flera liv samtidigt. Kan man då vara människa och samtidigt i samma liv ett djur tex hund eller katt? Stöta på varandra en kort stund i livet för att sen inte leva ihop men medialt tänka på den andra tills en av oss går vidare och att man även får reda på vilket vis den gick vidare? Konstig fråga men den har stor betydelse för mig av en orsak.

  Hälsningar från en som fastnat i denna märkliga fundering/ tanke.

  • Hej! Man föds endast till människor. Vi kan endast bli det vi har en förutsättning att bli. En tulpan blir tex alltid en tulpan. Kram vivi

 3. Hej var på sermoni före urnsättning.helt plötsligt vart det ett gult sken över hela alltaret .vad hände.

  • Hej! Eftersom jag inte var där så är det svårt att säga. Den gula färgen visar på livskraft så det kan vara så att de bortgångne ville visa att den fortarande existerar fast i en annan form. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *