Stress, rädslor och om att lyssna inåt i själen & kroppen. Vad driver oss framåt och vad händer när vi inte uttrycker vår inre längtan, röst och har kampen och flykten som livsstrategi.

Att medvetandegöra det omedvetna – I samtal med yogaläraren och yogaterapeuten Ullis Karlsson. Stress är en stor del av vår ohälsa i dag. Ullis delar med sig av sin erfarenhet och sina nycklar till förståelse och insikt för att kunna skapa förändring

Ullis Karlssons Hemsida – plainyoga

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

2 Comments

  1. Detta poddavsnitt räddade seriöst min dag, helt träffande till vad jag får igenom nu, håller på att gå sönder av ångest men med er två i öronen på tågresan kändes livet inte så svårt längre. Ni är så kloka, Ullis verkar vara en sån fantastiskt människa och blir lugn av att höra henne prata, o du Vivi har alltid så kloka ord och härligt sätt att se på saker, ärligt!Ni gjorde att jag kunde ta mig iväg idag Tack så mkt för detta, din podd ger mig så mkt 🙏

    • Vad glad jag blir av att höra detta. Kram och ta hand om dig vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *