Attraktionslagen – Lili Öst berättar hur man kan attraherar det man önskar sig. Hur man ska tänka, förhålla sig och arbeta med attraktionslagen och när ältandet faktiskt är en bra grej.

I samtal med Lili Öst som bl.a. har skrivit boken ” SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team!” – Lili berättar även varför man lyckas när vi misslyckas. Vi berättar även om våra egna personliga insikter när vi förstod hur attraktionslagen fungerade i våra liv.

Hemsida – liliost.se

Blogg – Lili Öst

Lilis bok Köp här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köp Vivis bok här:
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

Dela gärna...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

2 Comments

  1. Åh detta avsnitt lyssnar jag på VARJE kväll! Jag fastnade för det direkt och har sedan jag hörde det första gången jobbat mycket på min negativitet. Vissa dagar har jag lyckats ha hög vibration, och det är underbart. Ska jobba vidare, har massor med negativitet sim måste bort! Tack för en underbar podd, Vivi. Tack för ett underbart avsnitt om LOA och tack till Lili Öst för grym inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *