Buddism – Vajrayana, Karma, ödestro mm. I samtal med mediet Lottie Wahlin som tillsammans med Vendela Cederholm från ”De okända” driver Akademin.

Buddismen som livsstil och hur den kan hjälpa oss att utvecklas och förstå livets mening. Lottie Wallin och jag pratar bl.a. om Vajrayana (diamantvägen), Bodhisattvaskapet, lidandet och skillnaden på ödestro & karma samt meningen med livet.

Om du precis som jag vill att Lottie ska ha kurs/föreläsning i buddism så hör gärna av dig till henne via hennes hemsida.

Lottie – lottiewahlin.se
Akademin  – akademin.net

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

4 Comments

  1. Det är väldigt dåligt ljud på det här avsnittet, synd. Ni sitter förmodligen på olika avstånd från mikrofonen. Svårt att lyssna på.

    • Vet det tyvärr. Vi hade varsin mikrofoner men pratade i olika röstlägen. kram vivi

  2. Din gäst hörs knappt. Hon nämner en författare som skrivit dödsboken, vem var det?

    • Hej! Av ngn anledning så pratade hon tyvärr lite väl tyst i inspelningen. Googla på “Den tibetanska dödsboken”: kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *