MediumPodden – Vändpunkter som förändrade oss och ledde oss mot ett liv som medium

I dagens avsnitt så presenterar vi oss och berättar vilka vi är.

Vi tar även upp dessa ämnen:

Om vi alltid vetat att vi är mediala.
Vad gör ett medium och vilka förmågor har de.
Mediumskap och arv.
Vad är ett spiritualistiskt medium och vad innebär det.
Vad ska en spiritualistiskt seans innehålla.
Olika typer av seanser.
Vad är remote viewing (Fjärrskådning).
Finns det demoner.
Om attitydförändringar och hur vi som medium blir bemötta.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

KÖP VÅRA BÖCKER HÄR:

Camillas:

“Medium: Ditt liv med andevärlden en handbok”

“Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

Vivis – “Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *