Lyssnarfrågor 1 – Skillnaden på psychic och att jobba mediumistiskt med andevärlden

Vi pratar bla om:
Är alla mediala?
Den telepatiska länken mellan människor.
Skillnaden på psychic och att jobba mediumistiskt med andevärlden.
Vi förklarar begreppen barnumpåståenden/uttalanden, coldreading och hotreading.
Hur blir man en så ren kanal som möjligt?
Hur vet man att en känsla/tanke är från andevärlden och inte från sig själv.
Tips i mediumskapet.
Problem i branschen.
Varför det är fler män än kvinnor som gör karriär som medium.Dessutom..
Vem från andevärlden dök upp under inspelningen? Upplevelsen jag har får även Camilla några timmar senare.

Varma kramar Vivi & Camilla


Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

KÖP VÅRA BÖCKER HÄR:

Camillas:

“Medium: Ditt liv med andevärlden en handbok”

“Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

Vivis –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *