Healingforskning och vad är healing? Kan alla heala? Skillnaden mellan hög & lågpresterande healers mm

Allt mediumskap är healing.
Vad är healing och självhealing?
Vad händer när man går till en healer?
Olika healing forskningar.
Hur healing forskningen går till?
Camilla pratar om sitt egna healingexpriment. 
Kan alla lära sig heala?
Skillnaden mellan en topphealer och en som inte är lika duktig.
Vivi berättar om när hon blev healad.
Englands mest kända healer.
Kult mediet – Uri Geller.


Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

KÖP VÅRA BÖCKER HÄR:

Camillas:

“Medium: Ditt liv med andevärlden en handbok”

“Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

Vivis –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *