Karmalagen, hur den styr och påverkar. Livskarma, ödesvägen & livsprövningar

Vad är att vara karmiskt skuldsatt?
Vad är karma och varför finns den?
Vad är meningen med lidande?
Kan vi lita på att de onda straffas?
Berättar om nära-döden-upplevares erfarenheter av karmalagen.
Vad är gott och vad är ont?
Hur blir vi av med dålig karma?
Att sluta födas in i karmasystemet.
Återföds vi alltid till jorden?
Om inte, vad blir vi när vi inte längre återföds?

Kram Vivi & Camilla

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

KÖP VÅRA BÖCKER HÄR:

Camillas:

“Medium: Ditt liv med andevärlden en handbok”

“Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

Vivis –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *