Lyssnarfrågor 5 – Andevärlden

Hur uppfattar vi andevärldens närvaro?
Hur förmedlar sig andevärlden?
Varför är inte alltid länken som mediet får till andevärlden stark?
Varför är det så svårt att få kontakt med andevärlden?
Vilket är svårast, sia eller kontakta andevärlden?
Hur känner man skillnad på sina känslor och andevärlden?
Hur kan man ta emot budskap?
Kan ett medium få kontakt med andevärlden hela tiden?
Hur jordar man sig?
Hur kan en andlig eller medial utveckling se ut?
Vad gör ett medium riktigt bra?
Tips – Hur öppnar och stänger man sig?
mm…

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.


Camillas bok – Medium

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *