Vardagsmedialitet – Info, tips & råd

Vad är vardagsmedialitet?
Hur kan man själv skapa en medial grund?
Hur integrerar man medialiteten i sitt liv?
Vi berättar inom vilka livsområden medialiten kan hjälpa och stödja oss.
Betydelsen av våra andliga guider, vägledare och änglar.
Medialitet i arbetet.
Medial kommunikation.
Att höja sin energi, hur gör man det?
Tips & råd för att få en bra en bra vardagsmedialitet.
mm…

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.


Camillas bok – Medium

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *