Cancer och glädje, går de att förena? Inspirerande samtal med Catharina Rytter om hennes cancer-resa, Kostens betydelse på cellnivå, alternativ medicin, hälsa och träning.

Vägen till hälsa och att leva ett friskt liv – Catharina Rytter som tillsammans med sin man Ove Rytter driver Fitnessfestivalen berättar om sin svåra cancerperiod där hon valde glädje, medvetenhet och kontroll. Hon berättar också om vikten av att ha en livsplan och om hur hennes hälsosamma livsstil hjälpte henne i läkningsprocessen.

Hon delar här med sig av sin väg till hälsa, och om hur hennes förarbete med rätt kost och träning hjälpte till i läkningsprocessen, och om de medvetna valen hon gjorde utifrån sin kunskap om kropp, själ och hälsa som inte sjukvården tar hänsyn till.

Catharina har flera utbildningar inom kostkunskap och framförallt är hon fördjupad inom de alternativmedicinska lärorna som Kinesisk medicin, örtmedicin och ortomolekylärmedicin och Kostens betydelse på cellnivå.

Catharinas blogg

Fitnessfestivalen

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi