Andliga Guider – Vilka är de? Här ger jag en introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide.

Andliga Guider/info – Vilka är de? Här ger jag en introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide som kommer snart.

Den informationen jag ger är kanaliserad från min andliga guide Nymfer, han har berättat hur det fungera i andra dimensioner. Jag berättar utifrån min sanning och erfarenhet. Lyssna på er själva och ta till er den informationen som känns rätt för er.

För att göra kanaliseringarna så ska man vara 18år.

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

8 Comments

 1. Nu har nyfikenheten tagit över och jag har läst lite om kanalisering. Jag vet inte mycket om det men jag började lyssna på din podd igår kväll just om kanalisering. Jag satt och lyssnade på kvällen när barnen sov och mannen slumrade brevid i soffan. Plötsligt när jag lyssnade på podden så såg jag en vit manlig figur vid ytterdörren som var helt vit. Kan det ha varit min guide? Är det något som man som nybörjare dom inte har någon erfarenhet av ska börja med? För sen på natten när jag somnat drömde jag otäckt att det kom nåt och blev så tungt på bröstet så jag inte kunde andas och det kändes inte rätt och väldigt otäckt. Det var som ett tecken på att jag inte ska hålla på med detta.
  Jag ville bara se lite vad du tycker för du är ju insatt i allt vad detta innebär.
  Hoppas du får en härlig valborg! Karin

  • Hej!
   Nejdå, oroa dig inte. Ibland så tar våra rädslor över som ligger i det undermedvetna och vi upplever obehag. För en del är det en tröskel att ta sig förbi. Känner du obehag så be om beskydd från det vita ljuset och be din Guide beskydda dig, du kan också be om ett tecken på att den finns med dig (kommer kanske inte på en gång men ha lite tålamod och var uppmärksam på tecken). Kram vivi

 2. Hej Vivi! Jag lyssnar på din podd ganska ofta och har gått igenom alla dina avsnitt. Kommer det mer avsnitt om kanalisering om man har “fastnat” och inte kommer längre. Själv övar och övar jag och hoppas jag får mer kontakt med min guide. Första gången jag lyssnade på din kanalisering så gick det jättebra och då fick jag namnet Leonardo och han visade mig ett lejon i blått. Men sen har det inte blivit mer. Tror du det är fel tid för mig? Hoppas det kommer mer avsnitt om guider och kanalisering för det är så intressant. Ha en härlig dag! Kram Karin

 3. Tack så jättemycket för introduktionen om andliga guider, om vilka de är och hur man går vidare om man har fått en följeslagare som påstår att han är ens guide men att han känns fel pga vissa omständigheter. Jag har bett honom att lämna mig nu. Visst han blåser i mitt hår, håller för mina öron när jag behöver vila.. Men han låter mig inte vara ifred… Han går på mig så mycket att det känns som jag har bomull i huvudet emellanåt.. Förstår nu att jag har någon annan där som väntar på att få stiga fram. Som har väntat på att jag själv ska inse var som är rätt och fel. <3

 4. Hej Vivi. Jag såg en vit kvinna(varelse) i profil intill mitt ansikte i morse. Långt vitt hår och kolsvart skinande öga. Vem är det? Tacksam för svar.

  • Går inte att svara på så här. Kommer fler avsnitt av podden under februari och sen släpper jag ett avsnitt i veckan. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *