Känslornas energi, balans och mat som medicin. Tina Göransson berättar om Kinesisk medicin och om helhetstänket som leder till bättre hälsa.

Kinesiska medicinens grundprinciper leder oss till ett friskare och mer balanserat liv. Tina Göransson berättar i avsnittet om hur den alternativa och traditionella medicinen samexisterar på Kinesiska sjukhus.

Hon pratar också om helhetshälsa, obalanser, energiflöden, känslornas stora betydelse för vårt mående, hur vi går emot naturlagarna, varför en del har svårt att gå ner i vikt, kost och om hur viktigt det är för oss att lyssna på vår kropp och arbeta med friskvård i stället för sjukvård, hur håller vi oss friska?

Tina berättar också om hur hon fann passionen för den kinesiska medicinen när den till skillnad från den traditionella medicinen gjorde henne frisk.

Tinas FACEBOOK-SIDA

Tinas HEMSIDA 

Tinas BLOGG

Namaste Vivi

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

3 Comments

  1. Tack för podcasten med Tina. Det träffade mig mitt i prick. Har värk i nacke, rygg och höfter sen lång tid tillbaka. Läkarna skriver ut värktabletter med viss effekt. Står och stampar på samma fläck, vet inte vad jag ska göra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *