Kanalisera Din Skyddsängel och ställ 21 frågor – Här ger jag en vägledd kanalisering med din skyddsängel

Skyddsängel-kanalisering 21 frågor. Här delar jag med mig den vägledd kanalisering som du kan göra tillsammans med din skyddsängel.
Genom att öppna upp en kanal till din skyddsängel så kan du kanalisera högre information och få svar på dina frågor. Du kan även välja att ta med en fråga eller ett ämne som du vill få hjälp att förstå i ditt liv eller få svar på i kanaliseringen. Eller så lämnar öppet för det som kommer.

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

9 Comments

  1. Tack för fin vägledning till vår Skyddsängel 💖 .Hoppas denna vägledning finns med svag musik 💖 Så din röst hörs tydligare 💖

  2. Jag gjorde som du sa och ställde frågan:
    “Kan du lösa de 6 olösta matematiska millennieproblemen?”

    Det kom inget svar. Vad gör jag fel? Kan du eller någon annan prova att fråga? Mejla mig gärna svaren.

  3. gjorde denna tyvärr fick jag inget svar någon stanns på vägen kanske kommer i en dröm sedan får hoppas på det

    • Det är svårt att svara på så här men det kan handla om att du kanske inte kunde fokusera tillräckligt. Det krävs träning och för en del tar det längre tid. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *