Astralresor, ut-ur-kroppen-upplevelser & parallella dimensioner. Hur gör man? Varför? Och vad kan man uppleva? I samtal med mediet Camilla Elfving

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

I samtal med transmediet Camilla Elfving som är en ”utom-kroppare” – Hon berättar hur man själv kan göra detta och om vad som krävs. Vi pratar om våra själars förmåga att expandera utanför den fysiska kroppen, om den astrala världen som har ett annat energisystem och om hur det ser ut där, samt om nyckeln till livets gåta.
Hemsidan – camillaelfving.com

Facebooksida – Camilla Elfving

Camillas Youtube-kanal 

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

4 Comments

  1. Tack Vivi för alla fina lyssnarstunder💜💜💜 och allt du och dina gäster på podden har lärt mej, så oerhört lärande och spännande💕Hoppas att jag någongång här framöver även får träffa dej live och inte bara höra din röst Kram💗ska också köpa din bok😘

  2. Pingback: Mina Astrala resor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *