Mediumskap, medvetenhet & andligt paradigmskifte. I samtal med mediet Camilla Elfving som bl.a. arbetar som transmedium

Kan alla bli medium? Vad kräver mediumskapet av oss? Vad eller vem är gud? Hör gud bön? Detta är några av sakerna som vi tar upp i detta podd-avsnittet. Camilla Elfving är författare av flera böcker inom området medialitet och mediumskap.

Hemsidan – camillaelfving.com

Facebooksida – Camilla Elfving

Camillas Youtube-kanal 

 

HÄR kan du läsa utdrag ur Vivis bok 

Beställ boken här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

3 Comments

 1. Ville bara tacka för en bra podd som hjälper mig mycket just nu då jag går igenom mycket i mitt liv.
  Du är bra på att ge gästerna utrymme och verkar ödmjuk och intresserad av att lära dig mer.
  Väldigt mycket av det du säger är exakt så som jag ser på världen fast jag inte är medial däremot alltid varit en sökare.

  Din podd får mig att känna att jag tänker rätt och ger mig den lilla bekräftelsen jag ofta söker på att det finns något mer och att världen är full av tecken och meningsfullhet om vi bara väljer att se det.
  Du är konkret och känns äkta 🙂

  Har provat en av dina vägledda kanaliseringar, brukar oftast ha svårt att släppa taget men kändes som att jag lyckades med det denna gång. Fick upp väldigt mycket positiva symboler och budskap som hjälpte mig framåt en bit, så tack snälla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *