Livsvägledning – expandera och förändra ditt liv. Samtal med Anna-Klara Chatter

Hinder, rädslor, inre sanningar/lögner och om hur du lämnar din comfort-zon för att kunna växa och skapa förändring. Jag samtalar med Anna-Klara Chatter som är utbildad resanterapeut, process-, livs- och karriärcoach om hur man genom det dynamiska samtalet kan ta sig framåt och skapa personlig utveckling som leder till förändring i både det inre och yttre livet.

Hon svara bl.a på hur man gör om man vill förändra i sitt liv men varken vet hur, eller om man ens orkar. Och vad som krävs för att man ska ta sig utanför sin comfortzon och våga ta nya steg ut i det okända. Hon säger att vi redan har alla svaren inom oss och att vi med rätt hjälp kan komma i kontakt med dem.

Anna-klara berättar även om sin egna livskris och om hur den förändrade hennes liv och vägledde henne till den punkten hon är på idag.

Namaste Vivi

Anna-Klara Chatters HEMSIDA

 

IMG_2402.JPG IMG_2394.JPG IMG_2386.JPG IMG_2390.JPG

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *