Yoga, tidigare liv & andlig resa till Kali templet i Indien – I samtal med yoginin Veronica Näslund

Kali templet i Kalighat i Indien är en helig plats som Yoginin Veronica Näslund kände sig kallad  att besöka. Hon berättar även om sin väg inom Yogan som hon på allvar började med i USA. Vi pratar om yoga och om tidigare liv meditationen som varit betydelsefull för henne.

Veronica Näslund arbetar som danspedagog, yoga instruktör och medial vägledare. Hon är engagerad i Moder Jord-nätverket och är en praktiserande häxa och jobbar som medium, sierska och djurkommunikatör.

Mias Yogastudio

Tarotguiderna

Namaste Vivi

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

2 Comments

  1. Äntligen har jag tagit mig tid att lyssna på dig Veronica min vän, vilken lugn och inspirerande röst du har. Jag blev alldeles varm i hjärtat och glad i själen.
    Tårkade en och annan tår och nickade igenkännande.
    Namaste ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *