Läkande Yoga – Holistisk & Medicinsk Yoga som läker på djupet. I samtal med Carola Hammarberg om den ”lugna yogan”.

Holistisk & Medicinsk Yoga som läker på djupet. I samtal med Carola Hammarberg

Medicinsk yoga (Holi Yoga) – Riktar sig idag mycket till vården och man forskar på dess effekt på bl.a hjärtat, utbrändhet, infarkter, anorexia mm

Medicins Yoga (Medi Yoga) – Ulrika Gulz har utvecklat den Holistiska yogan och leder idag klasser för människor som lider av fibromyalgi, utbrändhet och annan långvarig smärtproblematik.

Holistisk Hormonyoga är en sensuell yoga för ett flödande sexliv, ökad fertilitet, och en behagligare övergångsålder. Bonuseffekter kan vara strålande hud, vackrare hår och starkare naglar.

Andningen är central i yogan och lugnar ner vårt system, renar, syresätter celler och förbättrar vår cirkulation. Man kan även andas sig igenom smärta.

Carolas Hemsida

Carolas Blogg

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *