Självmordsbenägen, utbränd och med sömnproblem, Ullis Karlsson hittade tillbaka till livet genom Yogan. Del 1 – Insikter, lärdomar & kunskap om yoga.

Del 1 – Insikter, kunskap & lärdomar om yoga. Ullis Karlsson var självmordsbenägen, utbränd och hade sömnproblem, med yogans hjälp så hittade hon tillbaka till livet.

Vi pratar om yogan som självläkningsverktyg, yang/yang, balans och andningens betydelse i våra liv.

Ullis arbetar som lärare och terapeut inom MediYoga, hon är dessutom lärare inom Holistisk Yoga, Holistisk HormonYoga, Ashtanga och PowerYoga . Hon är även yogainstruktör för barn och ungdom med ADHD och Aspbergers symtom.

Ullis Karlssons HEMSIDA

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

8 Comments

 1. Kan du inte göra ett poddavsnitt tillsammans med Liza som jobbar på tarotguiderna? Hon är så duktig

 2. Tack Ullis. Var givande och intressant, kunde relatera mycket till mig själv. Min själ är trött (slut) och min kropp sönder värkt, fast jag tränar och försöker äta nyttigt kommer jag inte upp till ytan. Håller även på med meditation. Får ingen gehör av vården, dom skulle behöva mer utbildning om alternativ medicin och behandlingar. Vad göra????????

  • Hej Marie!
   Prova medicinsk yoga som Ullis berättade om, du kan även vända dig till ngn inom kinesisk medicin eller Ayurveda. Kram vivi

 3. Hej Vivi

  Jag har en klient som försökt få tag i dig men ej fått något svar tillbaka. Undrar bara om du tar kontakt med dem på andra sidan fortfarande ? Jag har rekomendationerat just dig. Snälla om du fortfarande jobbar med det., kan du kontakta mig?

  • Hej! Pga tidsbrist så tar jahg inte emot klienter just nu. kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *