Missbruk vs. Medberoende – I samtal med beroendeterapeuten Janique Svedberg om bl.a. mitt medberoende till en alkoholist i 15år, hennes f.d. missbruk och medberoende och om vägen ut.

Medberoende vs. Missbruk – I samtal med beroendeterapeuten Janique Svedberg om bl.a. mitt medberoende till en alkoholist i 20år, hennes f.d. missbruk och medberoende och om vägen ut.

Naket och ärligt delar vi med oss av våra egna erfarenheter och hon om hennes arbete som beroendeterapeut. Vi pratar bl.a. om stigman, skam, skuld, val, delaktighet, destruktivitet, hjälplöshet, arv, miljö och eget ansvar. Janique berättar även hur man kan söka hjälp både för sig själv och någon annan.

Janique Svedberg som i Sverige kanske mest är Känd från tv3:s New York-fruar jobbar idag med missbruksfrågor och föreläser om alla slags destruktiva beteenden via sitt företag Road To Recovery med kontor i New York, Los Angeles, Stockholm och Göteborg. Genom sina egna erfarenheter så kan hon ge dem verktygen att bryta sig fria från destruktiva beteenden.

Kontakt: janique.svedberg@valet.se

Beställ boken “Blod, droger & rock’n’roll”

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

4 Comments

  1. Tycker programmet och topicen var mycket intressant och tänkvärt. Men hade önskat att du inte avbröt Janique hela tiden då hon berättade, det gjorde så jag inte orkade lyssna klart. Förstår förstås att man gärna rycks med när någon pratar om saker som står en nära hjärtat 🙂

    • Meningen är att vi ska prata båda två, det är ingen intervju utan vi är i samtal. Det står till och med i presentaionen att jag även ska prata om mitt medberoende..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *