Prästinnan som tjänar Gudinnan. I samtal med Katarina Falkenberg från Gudinnetemplet Sophia som även arbetar med Alkemi. Hon berättar om sin väg och hur hon blev kallad.

Gudinnetemplet Sophia – I samtal med prästinnan Katarina Falkenberg och hur hon blev kallad till att tjäna Gudinnan. Vi pratar bl.a. alkemiska elixir, tempelriddare, graalriddarutbildning och Sophia som betyder visdom och är gudomens feminina ansikte.

Om du vill veta mer om Katarina Falkenberg, Gudinnetempet Sophia, Alkemi och hennes utbildningar, resor och konsultationer så gå in på:

alkemiskaakademin.se
sophiatemplet.se
Alkeminas mirakel blogg

Vill du hellre lyssna i din tele?
1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).

2. Sök på Vivi Lindes podd

3. Har du inte appen i din tele så sök den i ”app store” eller ”play butik” och ladda ner.

4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

 

 

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *