Guider, änglar, naturväsen, kraftdjur & mästare – I samtal med Britt-Marie Jemth om kanalisering och våra vägledares betydelse för oss.

Kanalisera mästare, änglar, andliga guider och andra vägledare är alltid intressant. Vi pratar om hur man kan öppna upp en kanal till högre dimensioner. Idag pratar jag med Britt-Marie som arrangerar Orsa mässan för inre & yttre skönhet den 21-22 april 2018.

– LYSSNA I TELEN – GÖR SÅ HÄR:

1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i ”app store” eller ”play butik” och ladda ner.
4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt släpps.

Om du vill veta mer om Britt-Marie och hennes arbete så gå in på hemsidan:

jemthutveckling.se  eller på  Orsa Mässan – Facebook

Kram och namaste Vivi

 

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se

•cdon.se

 

 

 

 

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

2 Comments

  1. Hej Vivi, måste bara uttrycka hur otroligt glad jag blir av att se ett nytt poddavsnitt ute! Som jag längtat! Har under det senaste året lyssnat om de gamla avsnitten för att de får mig att må så bra i hopp om att du ska börja podda igen. Och nu när jag sitter i början av en tre timmars lång tågresa kommer det en liten notis om att du släppt ett nytt avsnitt 🙏 Trevlig helg och fortsätt sprid härlig energi!

    • Vad roligt att höra, tack! Nu är jag igång igen så minst en gång i veckan. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *