Att finna försvunna saker, människor, djur och om att gå från skeptiker till att bli medium – I samtal med mediet Sara Ekholm.

Mediet Sara Ekholm om hur hon arbetar för att finna sådant som är förlorat. Vi pratar även om hur den mediala utvecklingen kan se ut och om man kan styra informationen som kommer från andra sidan?

Sara finns på Life and body på Ringv. 2 i Västerhaninge.

Ni i når henne på – sara.ekholm@hotmail.com

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

2 Comments

  1. Tack för ännu ett bra podavsnitt ❤️
    Jag är en sån som stiger in och ur den mediala världen 🙈 Jag ville bara säga att jag gör det pga att jag är rädd att tappa mig helt i det, det är av rädsla alltså. Jag har fått bevis mer än en gång på att jag är öppen, har förmedlat saker från en från andra sidan till hans släktingar , och haft djur som kontaktat mig. Men jag känner på nåt vis att jag har svårt att kombinera båda världarna på nåt vis. Även om jag känner mig hemma i det. Tänkte bara dela med mig av min orsak. Jag är kanske inte mogen. Men fått mkt vägledning och är där jag är pga mina vägledare 🙏 Tack Vivi för din podd

    • Tack fina, vad roligt att höra. I bland får man ha tålamod, jobba med din mediala utveckling så kommer du närmare. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *