Häxa, magi & ritualer. Jag och häxan Jeanette Bencze berättar hur vi verkar och lever som häxor.

Magi, spådomar, ritualer och att fira de 8 häxsabbaterna är en häxas vardag. Vi tar även upp ämnen som gudinnor, book of shadows, hur man får sitt häxnamn, utför ritualer och om skillnaden mellan att vara häxa och översteprästinna.

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

Blogg – lilithahex.tarotguiderna.se

Facebooksida – LilithaHex

Facebookgrupp – Alternativa “andliga” Bloggar

Vivi

Här kommer ni att få möta många spännande och inspirerande människor som arbetar medialt, andligt, alternativt, kreativt och med hälsa i olika aspekter. Jag arbetar som medium och ser mig som en andlig entreprenör då jag älskar att dela med mig av min kunskap på olika sätt. Jag skriver, har en egen bloggportal med över 80 bloggare med andlig inriktning + lite andra projekt. Jag var med som medium i den mediala Realityserien "Livet På Andra Sidan" som gick i 8 avsnitt 2012. Jag har också varit med en i ett avsnitt i Let´s Dance 2009, och lite annat smått och gott. Namaste Vivi

4 Comments

  1. Hej. Jag har en fråga. Jag letar efter hjälp. Vart jätte nära med min bästa vän i 4 år vi kunde ej utan varandra jag älskar henne verkligen. Nu i 1 år har vi ej kontakt längrr var mycket bråk på sistone mellan oss. Nu har hon en annan och jag ser henne varje dag. Och jag försökte allt att glömma henne, att gå vidare och att släppa henne. Men jag lyckades alldrig tänker varje dag på henne. Frågan är kan ni nån magi som man kan få henne att sakna mig o komma tillbaka. Som kan få oss tillsammans igen och sams? Skulle bli överlycklig

    • Hej!
      Man ska aldrig manipulera andra människor, det kommer inte att slå väl ut. kram vivi

  2. Hej. Jag har en fråga. Jag har blivit drabbad av svart magi. Det vet jag för att jag är själv medial och har varit i kontakt med en shaman och även han såg att det fanns svart magi mellan mej killen som har gjort det. Finns det något jag kan göra själv? Jag behöver hjälp. Shamanen har gjort behandlingar på mej men det verkar ju inte funka. Den här killen som har utsatt mej för svart magi skapade en voodocka för att hämnas på mej. Och det fiunkar ju uppenbarligen eftersom han kan göra vad som helst på dockan som jag känner. Och då menar jag verkligen allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *